Windows 10 Pro

De ceva vreme, tot zic că fac și eu un upgrade la sistemul de operare, și schimbarea s-a produs, am trecut la Windows 10 Pro. Toată treaba asta, după ce am încercat de ceva vreme, diferite versiuni de Windows / Linux.

Bine, versiuni de Linux și alte versiuni de Windows, folosesc în continuare pe unele aplicații, sau servere, am reușit să schimb versiunea de Windows a desktop-ului meu. Îmi tot era „frică” că voi pierde toate, că se va întâmpla știu eu ce „catastrofă”, însă nu a fost așa.

Am luat Media Creation Tool-ul, am făcut un stick cu Windows 10, să fie de backup, însă acest tool, are din start o opțiune, în care poți face upgrade de la versiunea curentă, la Windows 10. Chestia și mai interesantă este că.. exemplu.. aveam la birou, Windows 7 Home Premium, când am făcut upgrade, mi-a dat versiunea Windows 10 Home gratuit, fiindcă aveam cheie validă la Windows 7.

Aici am avut niște probleme, cu driverele, fiindcă vroiam să le instalez pe cele standard, și să fac și să vadă cele 3 monitoare pe care le am „în dotare”. Însă, până la urmă am făcut fresh install, după ce m-au „bătut” monitoarele vieții. Și am ajuns și la birou tot la Windows 10 Pro, având o extra licență.

Însă, acasă, am făcut tot acest upgrade, și având un singur monitor (montat cel puțin, fiindcă mai am un monitor ce așteaptă a fi montat), n-au fost probleme la upgrade, la drivere, etc.. la nimic, a decurs toată operația ca unsă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *