Vocea României vs X Factor

Aseară a început Vocea României pe Pro TV, dar evident a început și X Factor pe Antena 1..

Veșnicele mari rivale, mereu aceeași grandioasă competiție, care parcă nu se termină niciodată. Pro TV tins să cred că bate în rating-uri mai mereu, cu aproximație de fiecare dată când este vorba de emisiuni. De ce? Nu prea văd un motiv clar, fiindcă nu au ceva mult mai diferit decât competitorii direcți, însă cert este că bat.

Păi tu, Antena 1, dacă vezi că-ți iei bătaie mereu de la Pro TV, mai ales știind că emisiunea ta este a 2-a urmărită pe tv, de ce nu vrei tu să fie prima? Sau dacă vrei să fie prima emisiune urmărită pe acel sector de timp, de ce nu-ți găsești tu altă zi în care să-i bați pe cei de la Pro TV fără drept de apel ? Gândesc că și Pro TV și Antena 1, au pus amândouă emisiunile lor la aceeași ora, în aceeași zi. Vineri după 20:30 până în jur de 22:30.

De ce nu a pus oare Antena 1, sâmbătă sau joi X Factor, pentru că de cele mai multe ori, în aceste zile Pro TV are programe de 2 bani. De ce nu vor să lucreze oare pentru binele propriu? Românii sunt în general destul de proști, însă dacă-i pui să aleagă, atunci vor alege de cele mai multe ori aiurea, de ce totuși să se ajungă în situația de a alege, când timeline-ul este totuși destul de ok și în altă zi. Cum era și Master Chef vs Chef la cuțite sau ce alte emisiuni de acest gen ar mai avea ei. Bă nene, se bat atât de tare pe un anumit segment de oră, încât nu gândesc mai bine, zicând că totuși ei pot învăța publicul să se uite la programe când vor ei, atâta vreme cât nu se intercalează programele de audiență maximă.

vocea-romaniei-x-factor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *