Vine iarna, nașpa-mi pare..

De acum după cum se vede pe zi ce trece, vine iarna, din nou, același anotimp care nu prea îmi place, poate din pricina frigului, eventual a zăpezii ce se va topi și va fi apă peste tot.. Dar, ce să-i faci, e bine că avem și așa ceva, față de alte țări care n-au astfel de sezon.

De acum, va trebui să ne îmbrăcăm mai gros, și evident să ne adaptăm corpul la temperaturi mai reci. Lucru care mie unu nu-mi place nici în ruptul capului să zic așa. Prefer să fie cald și bine, decât rece și fleoșcăraie. Da îmi place și mie să mă dau cu sania, să arunc cu bulgări de zăpadă, însă totuși ce urăsc cel mai mult la acest anotimp este acea perioadă când e frig de nu știi câte haine să mai iei pe tine, și acel moment când se topește zăpada.

Bine, de cele mai multe ori nu-mi place nici acea perioadă de sărbători, dacă nu am o atmosferă mișto în jurul meu. Mai ales pentru că pentru mine, de cele mai multe ori sărbătorile au fost oarecum aiurea, însă nu am să povestesc acum motivele în sine. Poate altă dată.

Anul acesta o să fie un an oarecum ciudat, dar, ce fac eu cel mai bine, este să mă adaptez, la aproape orice situație.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *