Vine Halloween, deci e nevoie de costume.. (P)

Ușor ușor cu pași repezi se apropia ziua de Halloween, sărbătoarea monștrilor, o sărbătoare care a venit pe „vapor” de la americani, dar puțin câte puțin a prins rădăcini și la noi în țară. Astfel că mai nou, de câțiva ani se organizează prin mai toate școlile petreceri de Halloween, și nu doar în școli ci cam pretutindeni. Dar azi o să vorbim despre școli, fiindcă marea majoritate a piticilor vor vrea să fie costumați în „pielea” persoanejelor favorite, de aceea marea majoritate a magazinelor online au început să pună la bătaie o gamă variată de costume de personaje, precum și cei de la www.dunmag.ro . Aici veți găsi o gamă variată de costume pentru cei mici, de la încălțăminte și îmbrăcăminte, până la accesorii, chiar și la prețuri reduse.

Totuși să revin la această sărbătoare.. Ei bine Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi cam de toate popoarele occidentale, aceasta răspândindu-se cel mai mult în secolul 14 prin intermediul irlandezilor emigrați în America. De regulă această sărbătoare se serbează în data de 31 octombrie a fiecărui an, iar de regulă mascota specifică a acestei sărbători este un dovleac sculptat și are denumirea de Lanterna lui Jack, acest Jack fiind un personaj de legenda din cultura irlandeză care ar fi păcălit diavolul.

Dacă totuși vine Halloween recomandat ar fi ca toți părinții să cumpere odraslelor lor câte un costumaș pentru la școală, iar de regulă băieții fie aleg să fie SpiderMan, fie Batman, de asemenea cam toate fetițele sunt prințese, este și logic cred eu. Fiindcă în general băieții, chiar și bărbații vor să devină super eroi și în viața reală, mare parte dintre ei cel puțin. Iar fetițele de asemenea vor să fie prințese când devin mari, unele chiar reușesc, altele nu, dar ce să-i faci.. asta-i viața.

Despre www.dunmag.ro ce să vă mai pot spune.. este un magazin online care se adresează în special comercializării de haine, încălțăminte și accesorii pentru copii cu vârste începând de la 0 ani, adică bebeluși până la 8 ani, de asemenea se găsesc și seturi pentru botez sau luat din moț, sau diferite alte accesorii. Eu oricum știu că voi avea un astfel de eveniment la care trebuie să asist în curând, însă aștept să ajungă pe această lume micul bebeluș apoi cumpăr, fiindcă nu e bine să cumper haine de bebeluși înainte ca acesta să se nască. Deci per ansamblu acum știți cam ce vă recomand eu dacă vreți să cumpărați haine de copii, știți și cam până la ce vârste sunt recomandate pe site-ul mai sus menționat așa că vă urez spor la cumpărături și succes la a găsi îmbrăcămintea potrivită pentru cei mici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *