Vine căldura, lumea iese afara..

Ușor, ușor se așterne căldura, ușor, ușor, coviduț dispare, sau cel puțin nu se mai face văzut atât de des cred eu. Deci lumea începe sa dea buluc la aer, afară, cu sau fără măști, dar iese afară. Recunosc, la 2 zile sa zic, dau și eu o tură la picior prin cartier, dar tot, având „distanțare socială”.

Totuși, prin cartier se văd tot mai mulți oameni fără măști, oameni care-i doare la bască de coviduț, și de orice se zice pe la TV, adevărat sau nu, dar totuși, sunt mulți care vor să facă și ei cunoștință cu coviduț. Eventual să-l propovăduiască precum popii de bobotează.

De ce întâmplă așa ceva? Păi fiindcă lumea înca mai crede că e o întreagă hahaleră acest coviduț, până ajung în ipostaza să-l cunoască pe coviduț. După, toți o ard că prețuiesc viața, și devin acești martori a lui coviduț. Dar de ce n-au făcut acest lucru înainte sa-l capete ?

Eu nu neg, poate există, poate nu, dar indiferent, fac tot posibilul să-mi fie bine, nu accept în perioada asta nici măcar gripă/răceală normală. Da, vine căldura.. da, ies și eu cu nevastămea pe afară, dar jumătate de oră acolo, o oră cel mult, asta dacă nu cumva am treabă pe la vreo instituție a statului cum am avut zilele trecute marele ghinion și sistemul de 2 bani al ANAF. Dar asta e, trebuie să sări cu banu, că altfel, face „șefu cel mare” urât că nu i-am plătit banii.

Una peste alta, stați în casă cât mai mult timp din acele 24 de ore, pentru a micșora mult acele șanse ca prea cunoscutul coviduț să nu te prindă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *