Viata de călător

Întotdeauna mi-a plăcut să călătoresc, să acumulez amintiri, să văd chestii, am și văzut o parte, nu tot ce mi-aș fi dorit, însă măcar un sfert am văzut, cel cel puțin așa consider acum. Am văzut la Marius un articol despre construirea unei autorulote, apoi am mers mai departe și am văzut videoclipul de mai jos..

Videoclip în care un cuplu de moldoveni, își modifică un van din mașină tipică mărfurilor, într-o rulotă. Bă nene, super mișto ca idee, am mai văzut ideea asta și la alții, chiar mișto, chiar de apreciat ideea. De aș avea bani să-mi iau o astfel de mașină, aș face și eu un astfel de rulotă.

Apoi, am aprofundat căutările, și m-am uitat la mai multe clip-uri de pe canalul de YouTube a acestor doi moldoveni, numele canalului este SunChase Journey, ei bine acest cuplu de moldoveni mă minunează cu experiențele acumulate de ei, locurile văzute, chestiile făcute.. pe bune, mi-ar place și mie așa ceva.

Însă, mă tot gândesc, de unde au bani să-și permită asemenea chestii? Că pentru orice călătorie, ai nevoie de bani. Nimeni nu te ia gratis nicăieri, de mâncare trebuie să mănânci, și nu prea se aplică treaba cu cerșitul din Asia Express. Poate ăia primeau de mâncare sau chestii, și din pricina faptului că aveau o întreagă echipă pe lângă, sau poate chiar erau unele chestii de show. Însă, nu cred că poți să călătorești pe undeva fără să ai bani.

Deaia zic, cum fac frate unii oameni să călătorească și să mai și muncească, să aibă timp de toate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *