Vacante pentru anul viitor

Anul acesta, nu prea am alocat timp plimbarilor, am fost la mare, am fost la munte, dar m-am plimbat prea putin, mult prea putin decat as fi vrut s-o fac. Asa ca, la anu vreau sa ma plimb mai mult decat in 2019. O plimbare poate fi si o escapada intr-un oras strain, unde n-ai mai fost, poate reprezenta si o iesire la un gratar sau ceva.. lucruri pe care in anul 2019 le-am cam neglijat. Da, a fost frumos la mare, am fost in Eforie Sud, a fost relativ frumos, mai calma situatia, mai fara agitatia altor statiuni.

Am fost si pe la munte, pe la Brasov, pe colo, pe dincolo, dar n-am fost mai mult de 3-4 zile maxim, n-am stat mai mult, si de fiecare data este o mare fuga cand plec in vacanta, sau de fapt, cel putin in ultimii ani, vacantele au fost cu scop, n-am mai avut o vacanta fara scop si fara timp limita de multa vreme, chiar prea multa, zic eu uneori. Dar, clar, in 2020, am alte planuri, am alte aspiratii, am alte cerinte de la mine..

Hai cu vacanta..

Iar de cele mai multe ori, ceea ce imi propun, lupt si dau din coate sa si realizez, de aceea de cele mai multe ori, chiar se si vad acele realizari pe care vreau sa le rezolv, ca un checklist, toti trebuie sa avem planuri, si sa vrem chestii de la noi, de la viata, iar mai ales, sa nu ne lasam prada fricii de esec, sa ne punem tinte, si sa facem „pe dracu in sapte” sa ne realizam telurile, fiindca daca nu facem fata esecurilor, clar nu putem sa ne bucuram cu adevarat de realizari. Deci, una peste alta, mai multe vacante pentru anul ce vine.