Vacanță, relaxare.. chillax.

Hai cu vacanța.. Anul acesta n-am prea avut concedii.. decât prin Februarie 2-3 zile, înainte să fie pandemia în floare la noi, în iunie când m-am mutat la Focșani clar n-a fost un concediu, fiindcă mutat.. drumuri.. etc, și acum la final de august voi avea iarăși vreo 4 zile (de fapt 2 legale), dar trebuie sa-mi mai iau panâ la final de an încă vreo 10 zile de concediu. Așa că mai este timp. Totuși, cu toate evenimentele acestei jumătăți de an, cu toată munca, coviduț, etc.. chiar simt nevoia de câteva zile libere în care să mă pot relaxa în adevăratul sens al cuvântului.

Am mai print scurte momente de relaxare, juma de oră pe un șezlong cu o bere în mână și fără prea multă lume pe lângă mine, sau știu eu.. momente scurte, chiar și seara pe balcon în bătăia vântului lin de vară.. dar cam atât. Chiar simt nevoia unei beri reci pe șezlong și să adie briza mării așa.. abia aștept.

Vacanțele în anii trecut erau pe fugă, că trebuia să te duci și pe la păriți, și pe la socri, și pe la ceva prieteni sau rude.. acum, chiar nu mai vreau să fug pe drumuri, chiar mi s-a luat de astfel de vacanțe. Chiar și dacă numai 4 zile de vacanță, dar vreau să mă relaxez maxim, fiindcă simt că sunt prea încărcat psihic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *