Upgrade la Android 10

După cum probabil am mai scris, dar nu mai știu exact când, am un Samsung A40, luat nou nouț prin primăvară. De fapt trebuia să fie a soției mele, însă, ea s-a hotărât să rămână în continuare fan Apple, iar eu, oscilez între iOS și Android. În fine, una peste alta, m-am pus astăzi și am făcut upgrade versiunii de android. Am trecut la Android 10, că de 2-3 săptămâni tot ziceam să fac acel upgrade, dar mereu îl lăsam la urmă.

Am făcut upgrade-ul, și după ce să vezi, brățara de fitness, care-mi recunoaște bătăile inimii, pașii, etc.. tot, nu mă mai recunoaște, adică nu mai face legătura la bluetooth-ul telefonului. Surpriză, ce să vezi, fix după ce am trecut la android 10. De ce? Momentan n-am aflat, dar urmează să aflu în zilele ce vin. Totuși, niciodată în acești mulți ani de când folosesc și sunt cu tehnologia, n-am pățit să am probleme după update-uri/upgrade-uri.

Ce semne de întrebare să-mi dea acest lucru? Faptul că tehnologia pe ce avansează, pe atât e mai puțin disponibilă pentru toate tipurile de dispozitive ? Bine, nu e ca și cu ceas-ul meu de fitness e vreo vechitură, nu este, n-are decât vreo lună de când îl port și de când l-am luat, și nu era vreo ieftineala. Totuși, trebuie să-i dau de cap și la treaba asta. Am instalat aplicația VeryFitPro care-mi era recomandată să o instalez, pe telefonul de servici, căruia nu i-am făcut update/upgrade și merge brici. Iar pe acest Samsung, nu. Dacă a întâmpinat careva această problemă, vă rog să-mi spuneți cum ați rezolvat-o. Din ce observ, nu face peering cu bluetooth-ul de la ceas.

Momentan doar atât am găsit că nu funcționează, vedem mai târziu ce se mai întâmplă. 😀

Update: Am dezinstalat aplicatia VeryFitPro, am închis telefonul și ceasul, le-am deschis pe amândouă înapoi, am sincronizat bluetooth-ul cu telefonul, apoi am reinstalat aplicația. Totul merge brici acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *