Unii scriu zilnic, alții nu..

Vedeam la Dragoș aici cât de ușor îi este lui să scrie un articol (cel puțin) zilnic. Sincer, eu am ajuns în acel moment în care, dacă am vreo idee acum, și nu sunt pe lângă laptop, uit acea idee până ajung la el. Am încercat să scriu și de pe telefon, însă abia reușesc să scriu mesaje de pe telefon. Cioate groase, asta-i problema mea. Să revin la problema de bază, cum frate să scriu eu zilnic articole, când eu mai repede stau cu ochii în servere și în coduri decât să-mi aduc aminte despre a scrie pe blog.

De cele mai multe ori scriu mai multe coduri, decât scriu pe blog. Și să nu credeți că nu m-am gândit niciodată să îmi fac un blog de nișă, Linux & Windows things, sau știu eu ce alte minunății. Chiar m-am gândit, chiar cumpărasem și domeniu, chiar scrisesem și vreo 2-3 articole tehnice. Însă la un moment, revenea rutina de a intra tot timpul prin servere, codding, and stuff.. și până la urmă când vroiam să scriu fix acel super articol, super tehnic, care nu-l mai scrisese nimeni, uitam de el, sau îmi duceam atenția spre altceva, poate mai productiv, sau nu.. însă care oricum nu era ceva pe termen lung, cum este treaba asta cu bloggingul.

De aceea, tare curios aș fi, voi ăia care scrieți zilnic articole, frăție de unde tot găsiți subiecte? Sau întrebarea ar putea fi altfel, de unde găsiți subiecte unice, care nu le-ați mai scris până acum pe blog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *