Una politică..

N-are rost să mai spun că iarăși au ieșit PSDiștii , n-are rost să mai bat câmpii cum.. că.. iarăși au câștigat cei mai mari mincinoși, de ce.. fiindcă toți sunt mincinoși. Cred că oamenii care intră în politică la început cu idealuri și idei mărețe, mai apoi după ce se văd pe poziția respectivă, se schimbă total.. și puterea le da aripi.

Adică, nu prea știu ce să mai zic.. acum sunt foarte curios ce rezolvare vor avea acele promisiuni electorale, în care se spunea că vor elimina multe taxe, vreo 100 și ceva la număr, dar mai ales pentru mine, taxa auto. Însă multe vorbe deșarte cred că se vor dovedi..

Iar vor apărea aceeași oameni care vor zice, că nu se poate nene, că situația economică a României nu permite astfel de legi îndrăznețe, care să elimine taxe etc.. nu este posibil. Păi bă nene, bă boșorogilor, care ați votat cu PSD-ul, sau ăia care n-ați ieșit la vot, atunci de ce ați pus botul și ați votat aceeași hoți ?

De ce nu ați cautat ceva schimbare care să nu mai aibă la bază veșnicii moși? De ce alte 2-3 generații vor trebui să fie sacrificate până vă duceți voi ăștia de 50-60 de ani în pământ ? Voi mai aveți 5-10 ani de trăit, dar până schimbăm un sistem e cale lungă..


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *