Una despre Profitshare..

Incredibil dar adevărat, uneori mai postez și eu produse pe acest blog, cu produse pe care le achiziționez și implicit mai adaug câte un link de la Profitshare sau 2performant. Nimic nou până aici, clar, sunt alte câteva sute sau chiar mii de bloggeri care fac fix același lucru ca și mine, nu cred că mă diferențiez prin nimic în afirmațiile de mai sus. Totuși vreau să vă spun o întâmplare pe care am pățit-o în ultima perioadă cu Profitshare.

Bun.. să nu uităm totuși că suntem în secolul 21, 2022, și pe acum, multe chestii se fac în foarte mare parte online, adică, mulți au automatizat chestii, exceptând documente și probleme ce se rezolvă la stat, primării, etc.. dar în mare parte, companiile ce au venituri preponderente din online, clar și-au făcut proceduri online de a rezolva anumite probleme.

Totuși aici vine surpriza.. După ceva vreme, de când n-am mai scos niciun leuț din Profitshare, am lăsat acolo să se adune că na.. câte un leu, câte un leu, să fie cât de cât.. văd că se apropie de o sumă.. zic hai că poate luna viitoare scot și eu ceva din respectivul program de afiliere. Totuși, observ că aveam un cont IBAN vechi, pe care nu-l mai am de vreo 2 ani.. pe puțin, și cum cu afilierea nu sunt vreun mare guru, ci doar mai ciupesc din când în când, nici nu mi-a păsat în acești ani să schimb acel IBAN vechi.

Fac pe site-ul Profitshare cerere de schimbare a contului bancar, îmi vine pe email parcă o notificare cu un document ce trebuia semnat, datat și numerotată, apoi încărcată înapoi pe site. Zic ok, nu-i mare dudă.. semnez repede cu semnătura electronică care atestă cine sunt etc.. folosind această semnătură de când am PFA, că de, altfel nu te poți autentifica la ANAF că ești cine zici că ești, pun data și retrimit documentul, evident încărcându-l în formularul X.

La câteva zile primesc mesaj, că cererea respectivă a fost respinsă, fiindcă nu acceptă semnătură electronică. 🙂 Rămân mască, adică acceptă ANAF care sunt în urmă cu 70 de mii de ani decât orice altă companie de tech și nu acceptați voi. După câteva reply-uri cu suportul Profitshare, îmi zic că vor acea cerere să fie semnată de mână, datată, numerotată etc.. Zic aia e.. hai s-o semnăm de mână, tot pe PC.. și s-o trimitem înapoi în analiză. Nu mai mergea să o încarc pe site. Am încărcat-o într-un alt formular care mă lăsa s-o încarc și le-am trimis-o și ăstora la suport zic hai, că n-are rost, de data asta e ce trebuie.

La aproximativ o săptămână, iarăși primesc răspuns la același tichet care se deschisese la suport, că nu e bună cererea, fiindcă nu e pe hârtie, numerotată, datată, semnată.. pe hârtie.. și apoi scanată. Deci nervi, dramă și iară nervi :)) Tu Conversion Marketing SRL (Profitshare) cu cifră de afaceri de peste 2 mil euro (2021), această renumită companie de marketing și afiliere, tu.. nu știi să accepți o simplă schimbare de IBAN altfel decât cu hârtii?? Pe bune? 🙂 Am rămas să zicem foarte dezamăgit. Acum să vedem, ce motiv mai invocă cei de la suport pentru a nu-mi schimba datele prin care să-mi vireze banii ? Chiar sunt curios.