Una despre Loteria Bonurilor Fiscale

Cred că am mai scris cândva despre asta, dar momentan nu-mi aduc aminte când anume, dar Loteria Bonurilor Fiscale este cred ce-a mai stupidă chestie inventată de al nostru stat în ultimii ani, sau cel puțin în top 10 prostii. De ce zic asta? Păi fiindcă mi se pare stupid să încerci să păstrezi fiecare bon de casă, mai ales când multe chiar se întâmplă să le pierzi fără să-ți dai seama, sau le arunci în primul coș.

loteria bonurilor fiscale

Păi de ce aș sta eu să păstrez un anume bon, care e posibil să fie câștigător, sau nu, e posibil să ajung cu el la timp, sau nu, e posibil să nimeresc fix acea dată, și acea valoare pe care o cer ăștia, sau nu.. etc.. Eu zic că este fix o mare pierdere de timp pe banii noștri, ai plătitorilor de taxe toată această Loterie. Adică zic, pe mine sincer să vă spun, nu mă încântă cu nimic acea sumă de 200 și ceva de lei pe care o oferă Loteria Bonurilor Fiscale, ci mai mult m-ar încânta dacă ar oferi locuri de muncă oamenilor, sau să se renunțe la pensiile cu regim special, sau știu eu orice altceva care ar putea ajuta țara asta, cu adevărat, nu să bage prostii în capul oamenilor.

Tocmai de aceea eu consider că această Loterie este doar o metodă de a îndoctrina populația, și de a le vinde vise, că evaziune fiscală tot va fi întotdeauna, atâta vreme cât omul nostru este dispus să vândă/cumpere pe nașpa. Atâta vreme cât românul de rând ori de câte ori s-ar duce la medic, trebuie să-i dea ceva în buzunar, sau șpaga la miliție, tot există, etc.. Multe chestii le sunt vândute oamenilor, și promisiuni electorale când de fapt nu se va schimba nimic niciodată atâta timp cât mentalitatea este aceeași.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *