Una despre 5G

Anul asta a venit cu ceva proiecte pe care trebuie sa le realizez pentru un client. Acest proiect are legatura cu 5G-ul, si efectele „distructive” ale acestuia. Bine, am vazut foarte multe chestii in presa romaneasca si nu numai pe seama acestui subiect, 5G. Eu cred totusi, din punct de vedere tehnic, 5G este doar viteza de internet transmisa de niste antene ce au inca o frecventa, iar aceasta frecventa este una de calitate mai buna, pentru a transmite datele in volum mai mare.

Bun, daca diferenta de banda este una ok zic eu, de ce, fiindca aceste unde, cum puteau fi destructive pentru oameni sau animale chiar si 2G, 3G, sau 4G, ei bine, nu au fost, sau nu vizibil. Acum a venit acest 5G, cum odinioara au fost si cele mai sus mentionate. Lume multa, chestii, trestii, balamale. Toata lumea a fost mereu contra tehnologiei, pana s-a adaptat acesteia si au acceptat-o, ba chiar cei care erau contra, au adoptat-o.

Eu cred ca toata aceasta chestie este inca o treaba de pe care unii oameni scot bani multi, iar altii nu scot deloc, dar se adapteaza timpurilor.. fiindca, n-au alta solutie. N-ai cum sa ramai neadaptat, si in urma cu secole, fiindca, suntem in secolul vitezei, indiferent cat am vrea sa nu fim, unii. Eu accept aceste schimbari, fiindca, la ce chestii vad ca se intampla in jurul nostru, clar, nu vor mai fi multe generatii care sa prinda viata cat de cat decenta. Cam asta este parerea mea despre subiectul „5G”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *