Trotinetele electrice, sunt misto

In ultima vreme, ma tot bate un gand, sa-mi iau trotineta electrica. Am vazut foarte multa lume, ca foloseste astfel de „jucarii”, de la copii la oameni adulti. Si se pare ca sunt misto de folosit. Bine, sunt misto de folosit vara, cand e vreme frumoasa afara, nu cand ploua sau e naspa, ca nu prea te ajuta cu nimic sa mergi pe ploaie cu o trotineta electrica.

Dupa ce au aparut, cel putin in Bucuresti, servicii de inchiriere a trotinetelor electrice, vreau sa zic, ca m-am uitat la fel si fel de vloggeri care au facut review-uri ale serviciilor precum Lime sau Flow, in Bucuresti. Multa lume foloseste astfel de servicii, care in opinia mea ajuta extrem de mult in fluidizarea traficului, mai ales in capitala.

In loc sa stai in trafic, sa mori de cald, sa te enervezi cu fel si fel de idioti, mai bine, iei frumos o trotineta, te strecori printre masini, sau chiar si pe trotuare, si ajungi intr-un timp mai scurt la destinatie. Bine, daca si trotuarele ar fi mai bune, ar fi totul si mai bine conturat, insa, cum la noi este tara tuturor imposibilitatilor, nu prea ai ce sa ceri.

Am vazut o trotineta de la Xiaomi, super tare, cu multe review-uri de la persoane care au cumparat-o deja, la eMag. O puteti gasi si voi aici: CUMPARA AICI