TradeOgre, un exchange mișto

Am mai scris despre monezi virtuale, am mai scris despre minat astfel de monezi, drept să zic, e mișto să scoți bani din nimic. Puțini, dar totuși sunt relativ constanți acești bani. Până acum ceva vreme mă jucam pe Stocks.exchange, fiindcă minez IntenseCoin, și na, se poate face exchange doar pe Stocks.exchange și TradeOgre.com, pe multe forumuri se vorbeau chestii relativ rele despre TradeOgre, fiindcă, na.. sunt găzduiți pe servere din România, și na.. americanii ziceau chestii nașpa.

Însă, acest lucru m-a făcut să încerc, să văd dacă sunt chiar de nașpa, sau sunt de bine, însă, se pare că merge chiar mult mai repede ca și Stocks.exchange. Pe Stocks, dacă vrei să treci din ITNS în BTC, iar apoi să faci cashout de pe Stocks pe portofelul tău, e cam aiurea, că minimul de BTC pe care trebuie să-l ai în portofelul tău, aproximativ 70-80 USD, lucru care din minat pasiv, nu prea îl poți realiza așa ușor, plus că-ți iau 0.001 (parcă) comision la retragere, ceea ce este în acest moment aproximativ 8-9 USD. Extrem de mult părerea mea.

La TradeOgre, comisionul este 1 USD indiferent de valoarea tranzacției, iar suma minimă nu există, decât să ai peste 1 USD, restul ți-l trimit direct în portofelul tău, iar tranzacțiile se fac foarte repede zic eu. Nu stai să aștepți o tranzacție cu zilele, cum se întâmpla când mă jucam pe Coinbase.

Bine, pe TradeOgre, foarte multe monezi cu care nu se face trade oricând, totuși cred că mă voi juca de-a traderul, după ce adun mai multe monezi.