The Witcher și Ozark

De aproximativ 2 săptămâni am reușit ușor, ușor, printre picățele să-mi fac timp și de câte un episod să mai văd așa, când am găsit puțin timp liber. Așa că, drept să spun, la ceva vreme după ce au apărut noile sezoane din „The Witcher” și „Ozark”, mi-am făcut timp să încep a le urmări, evident, văzând ultimul episod precedentului sezon, așa cum fac la orice serial care are o pauză lungă în care n-am mai văzut nimic la el.

The Witcher..

Da, pare un sezon mult mai palpitant decât primul sezon, așa că, veți avea de văzut de toate, totuși mai puțin sex, din ce-mi aduc aminte din primul sezon era ceva sex pe ici pe colo, în acest sezon, nu am văzut decât câteva secvențe puțin mai „deocheate” în rest, nimic.. Se simte că este pandemie chiar și in filme 🙂

În rest, aveți parte de acțiune, parcă mai mult acest sezon, monștri noi, mistere noi.. deci, dacă până acum nu l-ați văzut, ar fi cazul s-o faceți.

Ozark…

La fel ca și la precedentul serial, până acum, cel puțin, fiindcă Ozark, încă n-am terminat sezonul.. pare incitant, și cu multe chestii care anterior, chiar nu mi le-aș fi imaginat, personaje noi apar în peisaj, care pare că vor avea ceva „viață lungă” în acest sezon cel puțin, dacă nu chiar și viitoarele sezoane dacă vor mai apărea.. totuși, clar, dacă cautați seriale care să vă țină cât de cât cu palpitații, ar fi cazul să vedeți și Ozark.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *