Termoscanarea..

Că tot este un subiect care se tot discută în ultima vreme peste tot.. hai să vă spun și eu ce am pățit în legătura cu termoscanarea. M-am dus în nu știu care zi la Profi undeva prin centrul orașului Pitești. Un nene de la pază, îmi ia temperatura cu nebunia aceea de aparat, pe care probabil și voi l-ați testat, cu sau fără voia voastră.. Îmi ia temperatura, și-mi zice să merg mai departe, fac un pas și-l întreb curios ce temperatura am.. îmi zice 36.1, zic ok.. mersi, merg mai departe, îmi fac ceva cumpărături acolo, și merg apoi mai departe..

În plimbarea mea, opresc și pe la un Carrefour Market, adica, undeva la 10 minute mai târziu, mi-am adus aminte că trebuie să mai cumpăr ceva.. intru în magazinul amintit, și aici îmi ia temperatura, eram iarăși curios dacă este o diferență între ce mi-a luat la Profi, și ce mi-a luat la Carrefour, ei bine aici, o doamnă la pază, o întreb ce temperatură am după ce mi-a facut termoscanarea respectivă, la care doamna de la pază îmi răspunde sec.. „Ce contează, că oricum nu există..” și aici s-a oprit din a vorbi în continuare.

Deci, per ansamblu eu, om cu capul pe umeri cu mască pe față, bărbatul de la paza Profi, la fel cu mască pe față, femeia asta de la Carrefour, n-avea mască, n-avea interes, n-avea nimic.. pur și simplu era acea gluga de ciocani pusă în mijloc pentru a nu se lovi lumea de ușă. Pe deasupra, aceasta glugă de ciocani mai avea și păreri în legătură cu întreaga situație în care se află lumea, evident toată lumea e proastă, numa ea este deșteaptă, și restul ălora care cred că de fapt nu există pandemie, și este doar o chestie banală de oamenii „deștepți” să facă bani.

Nu neg, poate fi și un scop mijloc de a face ceva bani în plus, dar pentru așa ceva, clar nu poate o femeie paznic să fie atât de deșteaptă încât să vină clar, cu păreri concludente că e de fapt fake această boală. Acest tip de persoane sunt cele care vor fi carne de tun, persoane ușor de manipulat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *