Temă noua..

Am zis văzut o temă mișto, am luat-o, și am zis să mă bag pe fapte mari.. De regulă, când fac o schimbare la un blog, sau ceva, o gândesc cu mult timp înainte s-o fac.. Pe asta, cu schimbarea temei acestui blog, sincer, n-am gândit-o prea mult. Am văzut tema, mi-a plăcut, am aruncat cu banii, și aia a fost.

De văzut, am văzut-o și la Gabriel, acum na, fiecare folosește ce vrea. Eu am adaptat-o și voi continua să adaptez această temă, de la StudioPress, pe framework-ul Genesis, așa cum îmi trebuie mie. Tema în sine, se cheamă Authority Pro, e destul de customizabilă, precum sunt în general temele ce folosesc Genesis, fiecare o poate adapta pentru propriile nevoi, acum, ce să faci, asta e, fiecare cu ce-i place.

Da, deci am zis să mai adaug și puțină latură profesională acestui blog, că de, trebuie să facă și bani, cum marele scriitor nu sunt, măcar alte servicii să pot oferi. Bine, eu sunt și mai minimalist așa în general, deaia probabil, și această temă este totuși destul de minimalistă, cum și multe alte teme pe care le-am folosit în trecut, însă, ce să faci acum.. Cui îi place, să mă viziteze, cui, nu, asta e..

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *