Telekom dă afară, pregătiți-vă de o vânzare mare

Am văzut o știre azi, că, Telekom, o să dea afară vreo 700 de oameni, evident, Telekom aka Romtelecom, adică, aceeași boșorogi care nu caută pensia nici în ziua de azi, și țin locurile de muncă ocupate, în loc să lase alți oameni, mai apți să aibă un job. Da, nicio surpriză până aici, ținând cont de faptul că, acum ceva vreme, circula un zvon, că Telekom s-ar pregăti de a ieși de pe piața Românească.

Eu cred, că acele zvonuri se vor adeveri, până cel târziu în această toamnă-iarnă, când cei de la Telekom vor părăsi România, și, evident, Telekom va fi împărțit între ceilalți mari giganți din industria telecomunicațiilor, Digi, Orange și Vodafone. Acum să vedem cum își vor împărți felia fiecare din aceștia. Eu zic, că Digi va lua infrastructura terestră, Orange va lua infrastructura te telefonie, și Vodafone, va lua partea de TV, fiindcă oricum citisem pe undeva că vor să dezvolte partea de TV.

Totuși, hai să vedem, dacă se vor adeveri aceste „previziuni” ale mele 🙂 Eu tind să cred că se vor adeveri, iar acest prim pas, în care au dat oameni afară, este un semn, părerea mea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *