Sunt biciclist.. again

De azi, pot spune, din nou, că sunt biciclist.. de vară. Mi-am mai luat acum vreo 3-4 ani o bicicletă, eram foarte pornit atunci să merg mai des cu bicicleta, să slăbesc, să una, să alta.. chiar eram pornit pe treaba asta, toate până a trecut prima lună de când am cumpărat respectiva semi-cursieră. Apoi am realizat că am anumite dureri între… Că nu prea pot merge pe oriunde cu semi-cursa, fiindcă evident este o bicicletă doar de șosea, nu de macadam să zic așa.

Apoi, după ce am realizat acestea, ușor ușor am renunțat la bicicletă, și am pus-o undeva într-o magazine unde am și uitat-o.. timpul a trecut, rugina s-a pus pe ea, praful și păianjenii și uite așa s-au spulberat „visele” mele de biciclist în devenire. Să nu mai spun că apoi în fiecare an spuneam că o repar, că una, că alta, dar nici într-un fel nu băgam bani în ea.

Acum, azi m-am trezit pornit pe găsit bicicletă, nu nouă, fiindcă una nouă costă cât nu face.. dar evident eram pornit să găsesc ceva la mâna a 2-a, să fie stil Mountain Bike, adică cu cauciucuri cât de cât mai late, etc.. și să fie până în maxim 300 de lei, fiindcă mai mult nu vroiam să aloc pentru așa ceva.

Am fost în târg, ca să văd o mulțime de biciclete, dar și prețuri care treceau cu mult peste bugetul meu. Apoi în drum spre casă, am văzut undeva mai multe biciclete, am zis să întreb dacă e de vânzare vreo una, și erau.. dar erau praf să zic așa, adică semi-cursa mea era mai bună ca alea, însă și prețul era pe măsură, apoi am găsit evident pe OLX, am sunat omul, m-am întâlnit cu el, mi-a arătat 2 biciclete, una de damă, cu port bagaj și dar fără suspensii, și una roșie cu suspensie pe față dar fără port bagaj etc.. am dat o tură cu ea, apoi am plătit-o și cam aia a fost.

Acasă ajuns cu ea, m-am schimbat și am ieșit iarăși prin împrejurimi, să dau o tură cu bicicleta, o tură de vreo oră și ceva.. chiar două. Deci, se poate spune că biciclesc de acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *