Subiecte tabu..

M-am tot ferit în ultima vreme să scriu ceva despre alegerile din America, nu că aș fi considerat în vreun fel sau altul pro oricărui candidat. Fiindcă nu este cazul, de multe ori am afirmat că sunt apolitic, și personal consider că toată clasa politică din orice țară ar fi ea, este un rahat și-un pieptene, însă cred cu desăvârșire că nu există politician incoruptibil, care să și aplice acele promisiuni electorale. Sau foarte puțini la număr acel tip de politicieni.. 1% la nivel global, fiind o cifră pusă cu indulgență.

Să trecem peste acel aspect.. Trump a câștigat, ok.. un cocalar pervers, veșnic prezent prin toate tabloidele, alături de o „primă doamnă” atât de „superficială și plastifiată”. Nu, acestea nu sunt nici pe departe motive pentru care Trump nu va aduce nimic bun în guvernarea USA, nici pe departe faptul că mii de oameni au ieșit în stradă, sau faptul că sunt zilnic sute de cazuri de rasiști care arată tot mai multe părți ale americanilor și din țara făgăduinței se transformă tot mai mult în țara fără stăpân.

Ei, dar asta nu-i nimic, că a început campania electorală și la noi, și vor ajunge în parlament toate scursurile României.. Și toți boșorogii vor vota cu PSD și se vor vinde pentru un kg de zahăr și unul de ulei, sau câțiva mici distribuiți gratuit.. Nu, nu văd aceste chestii.. Și sincer văd atât de multe gunoaie în presă online și offline, încât mi se face scârbă să mai deschid internetul sau TV-ul. Prefer să-mi ocup această perioadă cu altceva mult mai productiv.. care să mă ajute peste ceva vreme. Cam acesta ar putea și motivul principal pentru care nu mi-am mai făcut simțită prezența pe aici pe blog în ultima vreme.

subiecte-tabu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *