Și vine concediul..

Da, știu.. e un moment mult așteptat și un moment de care sper să mă bucur cât mai mult. Am mai avât câte 1-2 zile libere așa, în afară de weekend-uri, care ălea sunt aproape mereu liber, însă, totuși, să plec pe undeva mai departe așa.. n-am avut timp, chiar dacă aș fi avut chef.

Așa că, începând de mâine, nu voi mai intra pe net (cred, că mereu zic că nu intru, însă intru măcar câteva minute), până pe la începutul lui septembrie. Am în plan, mare, să merg la Eforie Nord, și am în plan să stau, măcar 1-2 zile, fără stres.. fără să mă gândesc la toate prostiile, la muncă, la site-uri, la internet, și doar să mă bucur de persoanele dragi, de o bere cu tata, de stat la mare pe șezlong.. sau pur și simplu de liniște.

Cam asta reprezintă relaxarea la mine, relaxare de care nu prea am timp de regulă, relaxare de care mulți oameni fără griji și gânduri o au constant, dar, eu, omul care-mi merge mintea non-stop, omul care nu pot avea momente în care să nu mă gândesc la nimic, ei bine acest tip de relaxare, nu-l am.. nu-mi stă în caracter.

Deci efectiv.. Ne mai citim după 1 septembrie încolo.. Până atunci, hai relaxare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *