Și reclama rea, tot reclamă este..

După cum scrie și în titlul acestui articol, și reclama rea, tot reclamă este.. asta cel puțin după mintea mea de om îngust la gânduri. Adică, să explic.. în social media nu neg, sunt mulți hateri, mulți miștocari, dar și multi care-i doare-n cot, ca mine spre exemplu. Nu neg, poate câteodată și eu am chef de făcut mișto sau de a fi hater, dar uneori nu îmi plac gesturile de 2 bani.

În fine să trec la subiectul acestui articol, acum o bună bucată de vreme am văzut pe blogul personal al unui semi-cunoscut antreprenor, cu toate că nu văd antreprenoriatul ăsta decât în funcție de cifre eu, cifre reale, nu vrăjeli. Da, și acel așa zis antreprenor a scris pe blogul său personal probabil o greșeală, sau nu, nu sunt eu în măsură să judec, fiecare cum se descurcă.. a scris despre faptul că el este mulțumit de 209 lei care i-ar scoate lunar din internet. O sumă infirmă pentru un antreprenor, fiindcă un antreprenor cu adevărat, are încasări lunare, de cel puțin 2000-3000 de euro lunar, cel puțin așa văd eu lucrurile, cu toate că în teorie s-ar zice, că un antreprenor în general ar trebui să aibă încasări de peste 50.000 de euro lunar.

Să trecem peste.. da bă nene, și pot spune că o mulțime de bloggeri au făcut mișto pe seama acestui semi-antreprenor, fiindcă de, omul se lauda, că este miezul din buricul pământului, dar de fapt nu era chiar așa situația. Și în fine, să ajungem la punctul culminant. Bă nene, s-a făcut atât de mult mișto pe acest 209, încât eu, dacă aș fi fost în locul său, bă nene mi-aș fi luat un domeniu 209.ceva și aș fi făcut ceva util, din care să scoți bani serioși. Sau știu eu aș fi făcut mișto pe câtă reclamă moca aș primi de la tot felul de hateri și miștocari, iar în același timp eu aș scoate bani pe reclama lor.

Tocmai de aceea eu gândesc că orice reclamă, gratuită mai ales, nu este reclamă rea.. indiferent despre ce este acea reclamă.

reclama