Și am trecut la Catalin.net

Da, știu, am mai făcut schimbări de acest gen, ba am trecut la catalin.eu (domeniu care încă îl am, doar că îi voi schimba destinația și acestuia), am trecut la cc.ro (domeniu pe care evident o să-l folosesc pentru alt proiect), însă mereu am vrut să am blogul Catalin.ceva (ideal era .ro), dar dacă nu se poate, este ok și Catalin.net. Am făcut redirecționări de la Corozanu.ro, către acesta. Am început să-l indexez pe acesta și să-l scot pe acela din google. Acum să sperăm că nu mă va penaliza prea tare sfântul Google pentru această modificare.

Corozanu.ro, va rămâne în continuare al meu, evident, dar numai pentru email-uri, eventual mai văd eu în timp ce voi face cu acest bătrân domeniu. Fiindcă, din 2011, Corozanu.ro a fost casa blogului meu personal. Așa, în afară de a fi numele de familie, este un domeniu cu tradiție personală. Deci, evident că-l voi păstra. Dar pentru blogul personal, va rămâne Catalin.net, doar dacă nu cumva voi intra în posesia domeniului Catalin.ro, și atunci aia, clar ar fi ultima schimbare.

De asemenea, cu această schimbare, am schimbat și tema blogului, evident. Am zis să fiu și eu puțin mai minimalist, și am renunțat la culorile multe. Această temă având predominant alb, negru și albastru. Lucru care-mi place foarte mult. Am făcut template-ul ăsta exact cum am vrut să fie pe „gustul” meu. Evident am folosit Elementor, probabil se vede de la o poștă, alături de Hello Elementor ca și temă principală, în jurul căreia am construit ceea ce se vede, câteva ore bune de muncă, dar îmi place rezultatul. Sper să vă placă și vouă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *