Serial nou.. Grimm

De ceva vreme am început să ma uit la acest Grimm, adică de vreo 2 săptămâni. Dar mă uit așa seara când am timp, nu mai mult de 2-3 episoade la rând. Niciodată nu ma uit mai multe episoade așa.. fiindcă ajungi să uiți ce s-a întâmplat în primul episod văzut pe respectiva seară.

Grimm, nu este un serial pentru cardiaci cred.. chiar dacă este SF, cu monștri care apar de unde nu-ți imaginezi, și chestii de genul.. repezite așa, însă este un serial mișto zic eu. În aceste 2 săptmâni am ajuns la sezonul 3, iar fiecare sezon are cam 22 de episoade, a 45 minute fiecare.

Am băgat puțin zilele astea, poate câteodată fix deaia uit să mai scriu câte ceva pe blog, însă, cand îmi aduc aminte măcar nu scriu despre politică și prostiile pe care le vedem la știri zi de zi.

Mi-am propus de ceva vreme să nu mai scriu media garbage care sunt scrise pe toate site-urile de 2 lei. Prefer să scriu ceva despre care-mi place să vorbesc.. și cel mai probabil în perioada viitoare o să revin cu niște tutoriale, acelea fiind mult mai utile decât rahaturile de la TV.

Până una alta vă las un trailer al serialului Grimm.. și vă faceți voi o idee daca-l vedeți sau nu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *