Se caută bloggeri Argeșeni

Locuiesc de 3 ani și ceva în județul Argeș, însă până acum n-am avut ocazia să văd și eu o blogosferă Argeșeană bine închegată. Nu am văzut decât vreo 3-4 bloguri pe care scriu oameni din județul Argeș. Nimic mai mult. Exemplu în județul meu de baștină, adică Vrancea, acolo sunt o mulțime de bloggeri, au și grup pe Facebook, se fac și Blog Meeting-uri, și totul merge ca pe roate. Și alte județe au o blogosferă destul de activă, în schimb în Argeș nu prea am văzut decât după cum spuneam și mai sus maxim 4 bloguri ale unor oameni care sunt fie argeșeni la origine însă nu mai locuiesc aici, fie ale unor oameni care nu scriu constant pe blogurile lor, ci așa, din an în paști.

Oare atât de puține șanse acordă Argeșenii blogging-ului? Oare atât de puțin le pasă despre această ramură a scrierilor? Momentan bloggeri argeșeni am găsit doar următorii:

Și cam acestea ar fi singurele bloguri pe care scriu argeșeni. De altfel o listă foarte mică, chiar minusculă. Oare chiar nimeni nu poate să promoveze blogosfera autohtonă ? Oare nimănui din acest mare județ nu-i trece prin cap să facă ceva pentru a ridica această blogosferă, care oricum este foarte șubredă ? Dacă mai știți bloggeri Argeșeni (bloggeri activi), vă rog adăuga-ții într-un comentariu la acest articol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *