Sculă nouă.. Mașină de găurit/înșurubat de la Skil

Ieri, după ce-am căutat câteva ore prețuri bune prin Brico Depot, Praktiker și Dedeman, am ajuns înapoi la eMag, de această dată după o mașină de găurit și înșurubat produsă de Skil. Am trăit mereu cu impresia că cei de la Skil au produse bune. De aceea am ales să merg și de această dată tot cu ei. Da, cei drept mai am și câteva de pe la Bosch și Black & Decker, dar tot Skil-ul e Skil.

Este o mașină semi-profesională, cu doi acumulatori de 12V, 550 rpm, 21 de trepte de torsiune, mandrină foarte ușor de folosit, acumulatorul duce până la 1.2 Ah, durata de încărcare este între 3 și 5 ore și nici grea nu este, numai 1.5 kg. Cam acestea ar fi specificațiile tehnice.. acum trecând peste aceste aspecte, să vă zic și cum am ajuns să cumpăr această mașină de găurit.

Ei bine, am casa în construcție, și după ce mașina de găurit Bosch pe care o aveam înainte a cedat „psihic”, și anume i-au fost arse și stricate ambele încărcătoare, soluția era să merg cu cealaltă mașină de găurit, Black & Decker, însă am constatat că nici aia n-o ducea mai bine, așa că am zis să cumpăr una noua. Celelalte doua, aveau împreuna în jur de 4-5 ani, și credeți-mă că la mine sculele nu stau frumușel așezate în sertare și uit de ele, chiar le folosesc. M-am uitat după prețuri la acumulatori prin toate magazinele de specialitate, am văzut numai prețuri de acelea de-ți lăsau fața mască, acumulatorii de Bosch sau Black & Decker, erau între 150 și 200 de lei.

Măiculiță, mamă, de banii ăștia cumpăr una nouă, de ce aș da atâția bani doar pentru un acumulator. Așa am și făcut, apoi m-am gândit să caut o mașină de găurit nouă, fără să mai mă gândesc măcar să caut acumulator pentru celelalte doua mașini. Cine știe, poate la un moment le voi face și pe celelalte doua, sau le fac modificare și le trag direct pe cablu, însă momentan am de făcut acoperișul, că imediat vine timpul ploios și mă prinde fără acoperiș pe casă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *