Schimbări multe

În ultima vreme am fost cam absent în blogosferă să zic așa.. Acum aș vrea să spun și de ce.. Păi în ultima vreme în viața mea s-au întâmplat destul de multe, în ultima lună cel puțin.. Și toate au început așa.. din senin.

În principal, mi-am schimbat jobul (da știu, mulți vor spune că am firmă.. de ce lucrez pentru alții), ei bine eu mi-am pus un target, când firma mea va produce destul de mult, atunci o să renunț la a avea un job, până atunci e cale lungă. Cât despre noul job, vă spun doar că este in IT și că este acel tip de job pe care-l fac cu plăcere, nu doar pentru că este nevoie.

În al 2-lea rând, am avut ceva probleme.. atât de sănătate, o gripă severă care m-a ținut la pat câteva zile, și alte probleme mai mult de tip emoțional, prin care am fost nevoit să ajung câteva drumuri la Spitalul Fundeni din București, nimeni nu cred că vizitează spitalele de plăcere, decât eventual cei care sunt angajați ai unui spital, altfel, cred că este universal faptul că nimănui nu-i plac spitalele.

Altceva, ce să mai zic.. am făcut iarăși niște schimbări la tema site-ului, am început să iau mai în serios propriile mele site-uri, pe care le împart cum trebuie, într-un final, după câțiva ani în care m-am jucat cu ele..

Iar lipsa mea în online a fost doar de natură blogosferică, fiindcă jobul și viața mă duc online zilnic.