Schimbare de anvelope (P)

După cum bine vedeți, iarna a trecut și legea ne obligă să schimbăm anvelope de iarnă cu cele de vară, lucru pe care niciodată nu l-am înțeles pe deplin, însă dacă zice legea, și nenea polițaiul spune că ne dă amendă, atunci trebuie să ne punem în legalitate, nu ?!

Astă iarnă spunea legea că trebuie să am cauciucuri de iarnă, pentru a preveni accidente, și mai ales pentru siguranța proprie, și a pasagerilor care călătoresc în mașină cu mine. Acum, vara venind cu pași repezi, trebuie să am cauciucuri de vară, fiindcă cele de iarnă afectează carosabilul, conduita ecologică, și consumul cică ar fi mai mare.

Acum ce să faci nene, unde-i lege nu-i tocmeală. Corect? Așadar am ajuns în acel moment în care am decis că este momentul să schimb anvelopele mașinii, iar acel moment nu mai poate fi amânat. Tocmai de aceea am zis să apelez la internet, cum fac de regulă, pentru a găsit un nou set de anvelope, astfel încât să intru în legalitate.

anvelope

Am găsit pe internet anvelope bune la Best Tires, modele diferite, mărci diferite, având prețuri aproximative începând de la 100 de lei. Eu zic că au prețuri bune. Să nu mai zic de un alt avantaj foarte mare, livrarea gratuită sau plata în rate fără dobândă direct online, care aceasta din urmă reprezintă un foarte mare avantaj în ziua de azi.

Deci, cel puțin în cazul meu, am selectat anvelopele care se potriveau mașinii mele, am făcut plata, acum așteptăm „încălțămintea”, după cum zic eu, în maxim 24-48 de ore ar trebui să fie la ușa mea comanda. Acum să sperăm că se țin și de cuvânt, de cele mai multe ori, curierul fiind de vină pentru eventuale întârzieri.

Oricum, din punctul meu de vedere, dai un ban dar stai în față, adică mă cam săturasem să tot cumpăr reșapate, ba mai o explozie, ba se duceau foarte repede, așa, acum.. am 36 de ani garanție. No stress, no worries. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *