Românii și „The Evil Master” George Șoroș

Am tot discutat zilele astea atât de mult despre politică încât mi-au rămas niște chestii memorate.. Toți PSD-iștii sau cei care mănâncă Antena3, Realitate sau RTV, pe pâine toți, dar fix toți, zic că vai.. George Șoroș vrea să distrugă România. Că vrea să distrugă lumea.. etc..

Totuși n-am putut să înțeleg de ce tot timpul românul, vorbește despre ce sau cine nu știe absolut nimic, decât ce vede la televizor. Și când îi vezi ațintiți cu ochii în tv, și cred absolut orice spune la tv, mă ia nervul rău de tot iar în același timp mă ia și panica.

George Șoroș este acest Darth Vader care vrea să distrugă tot și să dețină puterea supremă. WTF!! Pe bune, un bătrân la 86 de ani, a cărui viață atârnă de o ultimă suflare vrea să fac astfel de chestii?! N-are el destui bani, și destulă putere în toată lumea asta, fix România era acest „master plan” al său?! Adică nu sunt zeci de țări mai ok din toate punctele de vedere, fix noi eram miezul.

Sau oare o fi vina românilor în general care în loc să-și asume vina faptului că au fost niște proști, care s-au lăsat conduși de oricare tupeist a venit la putere, ei au mers pe același principiu de 2 bani, pe care ni-l întipăresc toți încă din copilărie.. „capul plecat, sabia nu-l taie”. Oare nu din cauză că în ciuda faptului că avem un imn național care ne îndeamnă să ne luam soarta în propriile mâini, noi continuam să fim milogi la ce ne lasă „șmecherii” printre degete?!

Este de ajuns să dai un search la numele Șoroș, și vei vedea fel și fel de articole în care toți acuză fără dovezi, articole în care toți se tem de acest Darth Vader, și aruncă vina propriilor eșecuri oriunde în altă parte decât să-și asume propriile eșecuri. Așa suntem noi românii, un popor de pupincuriști cărora le place să se lamenteze.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *