Românii are talenturi

În seara asta mă uitam pe net, aiurea.. și mi-am adus aminte de Adrian Țuțu, marele câștigător al „Românii au talent” de acum ceva ani în urma.. Stăteam așa și mă gândeam, bă nene, genul ăștia de oameni, nu-s făcuți frate să câștige sume mari, sau că au meritat să câștige asemenea concursuri.

Acum ceva ani, când a câștigat Țuțu, te așteptai să meargă în continuare pe acel fir, pe muzica pe care o făcea, pe latura creativă ceva.. nimic.. a fost o vreme atunci vâlvă cu el, apoi totul a trecut. Mai apoi Cristian Gog, și ăla fuse, și se duse.

Bă nene, eu cred că acest gen de oameni nu realizează că o astfel de ocazie este una în viață, și cu așa ceva nu se vor mai găsi prea curând. Eu cred că ei nu realizează că printr-o astfel de ocazie ratată, alta nu mai pupă. Drept să zic, o sută și ceva de mii de euro, nu-s o sumă tocmai micuță, însă totuși este o sumă din care-ți poți asigura măcar un acoperiș al tău, și un start pentru a demara ceva care să-ți aducă profit pe termen lung.

Am văzut mulți dintre finaliști sau câștigător la astfel de concursuri, că după ce au câștigat și-au luat banii, apoi ciuciu.. se lăfăie, banii se duc, apoi ajung tot milogi să zic așa, cu toate că este totuși impropriu spus. De ce oamenii care n-au bani, când văd un puhoi de bani se îneacă ca gâsca la mal?!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *