Revolut oferă de azi IBAN românesc

Bun, primesc azi o notificare pe telefon și pe email, că așa este frumos, că Revolut de astăzi oferă clienților săi ce folosesc Revolut în România, conturi IBAN românești. Toate bune și frumoase, totuși pentru transferurile internaționale, se vor folosi în continuare vechile conturi IBAN. Deci, de acum, daca vrei să încasezi salarii în contul de Revolut, sau vrei pur și simplu să transferi bani între conturi, ai la îndemână această nouă posibilitate.

Acum să vă povestesc puțin istoria mea cu Revolut. Inițial, mi-am făcut cont la plesneală, chiar parcă era pe la începuturi, și primeai 50 RON parcă.. mare schemă era pe vremea aia. Mulți au făcut ceva bănuți pe seama Revolut. Eu nu mă număr printre acele persoane, să zic că am invitat maxim 2-3 persoane, și atât. O bună bucată de vreme, chiar mutam banii din contul de salariu pe Revolut, sau acolo făceam un fel de fond de rezervă. Am avut câteva sute de euro la FSN (cunoscătorii știu ce este ăla FSN 😀 ). Acum în ultima mai folosesc Revolut doar pentru achizițiile ce le fac pe internet. Fiindcă de cele mai multe ori nu vreau să-mi las cardurile prin cine știe ce site-uri sau procesatori de plăți.

Totuși dacă vremurile sunt cum sunt, cred că ușor ușor mai pun ceva deoparte pe acolo, că cine știe ce se mai întâmplă. De asemenea, mai folosesc încă și astăzi Revolut pentru a cumpăra criptomonede sau valori, nu iese cine știe ce mare profit, dar de colo puțin, de dincolo încă puțin și aia e, se adună ceva acolo, să fie.

Dacă încă te numeri printre cei care nu ai încă acest sistem de plăți, te sfătuiesc să-ți faci cont aici.