Revenire la origini.. la Hip-Hop

Pot spune că am revenit cât de cât la Hip-Hop..

Începuturile mele în muzică au venit prin muzica hip-hop sau rap, nu de la noi, ci de la americani, că așa erau vremurile atunci. Rar găseai o casetă cu hip-hop românesc, mai repede găseai ci rap american.

hip-hopMai apoi au început să iasă pe piață casete cu hip-hop românesc, B.U.G. Mafia, La Familia, etc.. generația celor născuți între 80-90, știu despre ce vorbesc.. despre casete pe care le multiplicam la unu acasă (acela fiind eu, care aveam dublu casetofon).. sau care dădeam casete împrumut..

Ei bine, o vreme am lăsat-o mai moale cu muzica hip-hop, poate pentru că acum sunt familist, poate că acum la 30 de ani gândesc că nu este ok copii tăi să asculte muzică ce are cuvinte obscene, etc.. poate sunt multe alte motive, care de fapt nu prea pot fi luate drept motive.. ci doar motivații false.

Da, și am reușit să mai ascult și eu ceva muzică hip-hop, muzică de cartier, muzică de realitate, nu de hipsterism, de prosteala secolului 21, ci muzica celor care au dat la viața lor un neveu, sau ălora de știu cei aia șmecherie. Am avut o bună perioadă în care singurele melodii hip-hop erau cele de le ascultam pe radio-uri online, și atunci nu stăteam să caut piese, ci doar lăsam să cânte ce era acolo.. și mai repede căutam piese house/progressive și alte rahaturi electronice.. de ce.. fiindcă așa este trendul zilelor noastre, însă.. ce este în sânge niciodată nu iese.. în cazul meu muzica hip-hop.

Până una alta vă las una mică piesă..

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *