Renunț la Netflix..

Bye bye Netflix, Welcome HBO Go

Am prins zilele trecute cu acest „extraordinar” BlackFriday, printre altele despre care spuneam în acel articol, și ofertă 12 luni de MAX PACK din oferta celor de la Digi cu 50%, adica 7.5 RON/lună pentru următorul an. Nu prea stau eu atât de mult la TVA oricum, dar și când stau, prefer fie să mă uit la filme, fie doar și numai dacă este soția mea prin zonă mă uit la Chefi la cuțite, sau alta emisiune de genul.. Iar dacă ma uit la filme, când stau liniștit (rar liniștit) în pat, măcar să nu fie filme de acum 240 de ani. Să fie ceva mai ok, ceea ce HBO cam oferă.

Dacă tot am internet, TV și telefonie mobilă de la Digi, hai să fie primit și HBO Go, că doar e tot de acolo.. Bun, după cum spuneam renunț la Netflix, fiindcă.. decât să dau 10 euro/lună aiurea singur, am ales acum ceva vreme cu un prieten să ne „combinăm” la un cont de Netflix pe care să-l împărțim la 4. Drept să zic, eu am pus doar 15 RON/lună pe automat în contul de ING, și mai departe nu m-a mai interesat restul. Nu neg, cu toată pandemia asta, cam am tocit contul de Netflix, fiindcă altceva ce poți face când ești închis în cușcă. Îți faci de treabă.. mai un site, mai un film, mai chestii de la muncă.. destea. Dar, de acum cam ar fi timpul să fiu mai precaut cu banii, așa că trebuie să fac cheltuieli mai chibzuite. 15 lei, nu e vreo avere, dar dacă tot dau 7.5 lei pe MAX Pack, de ce să plătesc și Netflix-ul degeaba ?! Logic, nu prea are rost.

Să nu mai zic, că de când cu pandemia asta, nu prea mai apar filme, că na.. nu prea se mai fac filme. Așa că de acum.. bun venit HBO Go.

Update: Între timp m-am răzgândit, o să păstrez și Netflix, fiindcă din ce observ sunt mai multe seriale/filme decât pe HBO Go. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *