Recomand Revolut

De câteva luni am Revolut. La început eram reticent, mi-a spus un coleg despre acest nou sistem de plăți internaționale. Având o experiență nașpa cu Payoneer, și văzând câte carduri erau clonate de la Payoneer, am zis pas, mai ales că acel sistem mi-a lăsat o impresie proastă.

Eram sigur, că și Revolut are comisioane mari, și alte chestii, care mă făceau să cred că e nașpa. Dar uite, că mi-am făcut cont, apoi am prins ideea de a-mi face un card virtual, chiar dacă nu știam prea bine cum să-l alimentez, fiindcă nu citisem toate datele problemei cu Revolut, dar apoi am „răsfoit” pe ici, pe colo..

Apoi am prins și card fizic, super mișto.. gratuit.. Pana mea, apoi, zic, hai să-l folosesc la cumpărături minore, facturi de achitat pe net, apoi, facturi de plată la RDS, sau alte utilități, comisioane zero. Bine, cei drept, nici cu ING nu am probleme de genul, dar tot opresc comisioane, dacă nu faci tranzacții, însă, ăștia, nu tu comisioane, nu tu chestii..

Oricum, dacă vreți să vă faceți și voi cont, și vreți să dați o mână de ajutor, puteți să vă faceți cont folosind link-ul următor: VEZI AICI