Recapitulare 2020

Mereu am zis ca scriu un fel de recapitulare la ce a însemnat anul din urmă pentru mine, dar cum scriu când și când, deci nu-s vreun mare blogger constant, cu toate că de multe ori am vrut să fiu constant în a scrie articole pe acest blog, nu mi-am menținut acea constantă decât scurte perioade.

Bun să începem zic..

  1. În 2020 am scris pe acest blog, care in acest moment este cam singurul blog/site cu articole pe care-l scriu relativ constant.. deci am scris doar 57 de articole, alții scriu atâtea articole într-o săptămână.. ăia, da sunt blogger, eu sunt doar un omu care scrie pe o platformă WordPress.
  2. Primul trimestru în 2020 l-am început cu o schimbare și anume am schimbat corporația, tot același domeniu, tot sysadmin, doar că pe mai mulți bani și evident lucru remote, că a venit pandemia la noi, deci la început de martie m-am dus la alții.
  3. Paștele.. acasă evident, că doar e pandemie.
  4. M-am mutat la Focșani în iunie.. să fiu mai aproape de rude și familie în general.
  5. Am fost puțin pe la mare (Eforie Sud) .. chiar dacă sunt eu bronzat, dar nevastămea nu e.. și oricum după tot calvarul cu pandemia vieții, parcă era nevoie de câteva momente de „chillout”.
  6. Casă, casă și iară casă.. + multă muncă.. pe toate fronturile.
  7. La început de decembrie am schimbat corporația, fiindcă cealaltă corporație nu-mi permitea să fac nimic în timpul liber, deci eram sclav pe plantație în timpul programului și în afara lui. Acum, se poate spune că îmi fac jobul, și ce fac orice altceva în timpul liber.
  8. Primul Crăciun / Revelion aproape de cei dragi.. cel puțin în ultimii ani.

Cam asta este recapitularea mea pentru 2020, în mare evident și fără detalii multe. Cred că în mare cam ăsta a fost anul meu..