Război..

În ultima vreme am tot vrut să scriu un articol sau ceva pe tema „război”, totuși.. nu prea am avut timp sau poate chiar m-am abținut. Eu oricum, de regulă sunt cel care tace și face, așa am făcut și acum.

De ce m-am abținut să scriu ceva pe tema asta?! Păi în principal, tot românul este analist politic, strateg și analist militar în perioada asta, pe la toate colțurile auzi fel și fel de păreri, eu nu sunt un astfel de om, adică, mă pricep la ceea ce fac, și nu fac politică, nu mă pricep la analize militare și multe alte chestii, dar de asemenea, nici nu-mi place să mă las manipulat de fel și fel de păreriști, toți strategii din lume s-au adunat în România, așa că unul în plus, unul în minus, este irelevant.

Punctual:

  1. Război deja este, în Ucraina, din păcate, sper totuși să se oprească și/sau să nu treacă de granițele acelei țări, știu, probabil sunt oarecum individualist, dar, totuși mi-e mai milă de aproapele meu, decât de al altora.
  2. Am donat bani și am dus și haine la crucea roșie, deci nu se poate spune că sunt insensibil. Mulți, latră din gură, dar nu fac absolut nimic pentru a ajuta refugiații ce vin.
  3. Posibil să vină și la noi război, sunt 80% sigur de asta, dacă vine, clar, nu sunt atât de kamikaze să mă arunc în fața tancului pentru bunăstarea alora care 30 de ani în parlament n-au făcut nimic să pregăteasca țara noastră pentru astfel de evenimente. My basic instinct will be survive and protect the loved ones.
  4. Strângeți banii la pușculiță (fizic, nu în bănci), că nu se știe ce se întâmplă, și prefer să am pe ce pune mâna, dacă e vorba de plecat repede, decât să stau la coadă la bancomate sau să mă încred în sistemul informatic, care într-o astfel de situație ar fi picat.
  5. Bancomatele, sistemele de plată online, etc.. funcționează pe bază de internet sau intranet, so basically, if there is no internet, we are fucked.
  6. Provizii, faceți provizii pentru câteva zile măcar, și bani in euro, plus carburant, chiar dacă este scump, dar măcar, îl ai până la ieșire din țară.

În rest, ce să mai zic, vom vedeam ce va fi, dar clar, bine nu e.. și dacă e bine, clar nu e la noi, noi suntem români, niciodată n-a fost bine, dar noi mereu am ieșit la suprafața „rahatului”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *