Proiecte pentru anul ce vine..

De ceva vreme tot încerc să dau drumu la fel și fel de proiecte, care evident, într-un final ajung a nu mai fi viabile. Sau cel puțin realizez într-un final că nu prea am timp de ele. Însă, poate acele proiecte ar avea o șansă, și chiar ar fi ceva mișto. Însă am atât de multe idei, încât nu mă prea pot hotărâ ce să încep și ce să continui..

Tocmai de aceea, pentru anul ce vine m-am hotărât să devin un om mai stabil, fiindcă deja văd că încep pe zi ce trece să îmbătrânesc, și nu se cade să fac fel și fel de schimbări. Și aici, nu implic doar partea de online, ci și offline.

Exemplu, de ceva vreme tot am niște gânduri orientate tot mai mult pe realitate, și evident fac ceva în acest sens, tocmai de aceea se poate spune că am abandonat cât de cât parte de online. Însă asta nu înseamnă că voi dispărea din online, ci din contra, gândesc proiectele din online mai temeinic astfel încât de anul ce vine, dacă încep un proiect să-l și continui ani de zile..

În acești câțiva ani ai mei de online, am reușit să adun câteva domenii .ro , sau poate chiar și internaționale, însă mereu nu prea am avut idei, însă când mă plictiseam schimbam.. Lucru care bănuiesc că nu este tocmai ok, fiindcă prind trecerea timpului lucrurile capătă valoare. Implicit și proiectele online. Cu trecerea timpului, ele capătă valoare.

proiecte


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *