Pro sau Contra refugiaților?

Nu sunt rasist, însă nu accept refugiați să trăiască pe cârca mea..

Azi am văzut pentru a nu știu câta oară agresivitatea refugiaților. Și anume am văzut câteva filmulețe cu cele întâmplate la Calais, în Franța. Tirurile care mergeau spre Anglia, toate erau asaltate cu bolovani, crengi de copaci și fel și fel de astfel de „arme” artizanale. Toate astea pentru ce?! Pentru ca șoferii acestor tiruri să oprească, și acei refugiați să poată urca în vagoanele acestor tiruri pentru a ajunge în Anglia.

Aceste filmulețe le-am văzut doar azi, dar mai sunt foarte multe altele de prin toată Europa cu refugiați care agresează oameni, care sunt agresivi față de femeile de pe stradă, fel și fel de astfel de clipuri circulă pe internet, și foarte multe din aceste clipuri sunt filmate chiar de acești refugiați, care n-au ce mânca, cică, dar au tehnologie.

Ei bine, eu nu prea cred această miloagă a lor. De ce? Păi pentru că nu există refugiați care să muncească, sau marja este foarte foarte mică, sunt acel gen de oameni obișnuiți să stea pe spatele altora. Eu cred tot mai mult că Vladimir Putin face bine cu această politică despre refugiați, și anume.. dacă vor să vină în țara noastră, trebuie să accepte regulile și legile țării în care vor să locuiască, nicidecum să beneficieze de legi și reguli aparte.

Adică tu vii în țara mea, nici nu vrei să te acomodezi la legile și regulile țării, dar vrei de altfel bani de la stat, bani munciți de mine, bani pe care eu ți-i plătesc, prin sudoare. Apoi să-ți fie de bine, că nu te mai primesc. Cel puțin noi românii avem astfel de refugiați mincinoși la fiecare alegere, parlamentarii sunt niște refugiați, care ne mint, ne fură, ne prostesc, și noi îi acceptăm, însă, totuși să mai vină și alții tot milogi la banul meu. Afară cu ei în acest caz.

Voi, sunteți PRO sau CONTRA refugiaților?

refugiati