Prea multe emailuri.. zilnice.

Să zicem, că ușor, ușor, încerc să mă duc spre minimalism, în adevăratul sens al cuvântului. Am ajuns la concluzia, că într-o zi obișnuită, prea multe lucruri îmi ocupă timpul inutil, așadar, am început prin a analiza puțin ce-mi ocupă timpul.. Serviciul și treburile ce le fac pentru business-ul meu, acestea sunt un „must have”, deci să mergem mai departe.. am ajuns la un factor care-mi ocupă destul timp, și de cele mai multe ori fără pic de sens.. primesc zilnic 100-200 de emailuri, pe adresa de email personală mă refer..

Așadar, aici, era un timp inutil folosit, pentru a vedea eventuale emailuri care îmi erau de interes acum ceva ani, când aveam alte scopuri și alte interese, iar acum, am ajuns la concluzia că acele interese nu mai sunt.. deci, am ajuns să fac puțină curățenie printre subscripțiile și listele de emailuri pe unde primeam constant emailuri ce ajungeau mereu în Trash. Chiar și acel timp alocat ștergerii de emailuri, este unul inutil, deci, de ce să nu simplific puțin treburile. Deci, a început marea dezabonare de pe la cam tot ce acum, mi se pare maxim de irelevant, cu toate că acum mai mulți ani era foarte relevant pentru mine conținutul acelor liste de emailuri.

Apoi, cred că voi face puțină curățenie printre rețelele sociale, care le folosesc, care nu, de ce le folosesc, ce folos au ele pentru mine.. Fiindcă, mi se pare ca prea mult timp se duce pe chestii irelevante, și clar, vreau să renunț la acestea și/sau la obiceiurile mai puțin sănătoase, și să aloc acel timp acelor obiceiuri sau resurse care-mi sunt cu adevărat de folos.

Voi ce ziceți despre o astfel de „curațenie”? Știu, am spus mai sus cuvântul „minimalist”, sunt total de acord, că a fi minimalist, înseamna mai mult decât 2-3 chestii făcute în acel sens, totuși, dacă stăm să ne gândim, trebuie să începem de undeva, nu?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *