Poșta Română și furăciunea

Azi, am fost la Poșta Română să ridic un colet, pe care trebuia să-l ridic de săptămâna trecută. Până azi nu am avut timp să mă prezint la oficiul poștal local, n-au trecut decât câteva zile, să zic 5, cu toate că pachetul a fost trimis de pe 20 septembrie, am primit notificarea aia abia pe 26 să zic, bun și merg acolo, în drum spre poșta mă gândeam la potențiale scenarii, pentru că până acum, că între 26 și 30 azi, am mai fost la poștă de 2 ori, să ridic același colet, și evident doamnele de acolo nu erau la muncă, nici la ora 9 dimineața, nici la ora 12. Așa că am zis să mai încerc odată.

Mergeam pe premiza că ajung acolo, nu e nimeni, și apoi fac un drum până la Pitești, la sediul central sa le bag o plângere, fi-le-ar mama lor să le fie, că duduile astea de la Oficiul Poștal Mărăcineni, Argeș, niciodată nu sunt la muncă. Da, bă nene, n-am văzut sistem mai defect ca Poșta Română, femeile astea vin când vor la muncă, pleacă când vor, scrie pe ușă un program, însă este pur informativ și niciodată ele nu țin cont de acel program.

Mno, am ajuns la poștă, miracolul s-a produs.. era cucoana acolo.. zic „Bună ziua” că așa m-a făcut mama respectos, îi expun problema, după vreo 5 minute își ridică ochii spre mine, și îmi cere hârtia aia, notificarea aia, de ridicat coletul. Se uită ca curca în crăci la ea, apoi zice.. „Păi pachetul v-a fost dat, nu?” zic.. „Nu doamnă, altfel nu mai eram aici pentru a 3 oară pentru același pachet.” Evident, more curca în crăci, și apoi se decide să caute pe acolo.. după alte 5 minute, revine cu pachetul zicând că se scuză, că, colegele ei au pus coletul ca drept fiind livrat, și că nu e ea de vină. Am semnat, am lăsat coletul celălalt care trebuia să-l expediez, apoi am plecat. Mi-a cerut doar 2 lei pentru plicul ce urma să-l trimit eu, apoi aia a fost.

Acum sunt curios, dacă pe plicul ce urma să-l expediez, a mai pus ea timbru etc, pentru că și eu în grabă fiind, și ea buimăcită, mi-a zis că rezolvă ea plicul și că pe luni ajunge la destinație. Acum să vedem cât de uituce mai sunt colegele dânsei, să uite să trimită plicul spre destinație.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *