Politisti, platiti degeaba ?

Politisti, tot oameni sunt, oare ?

Azi, am avut ceva treaba la politie, frate, in teorie, era o treaba care in maxim o ora, o ora jumate, era gata. Trebuia sa las niste acte, sa semnez niste treburi si sa plec. Asta se intampla la permise in Pitesti. Frate, nu vreti sa stiti, ce nebuneala a fost azi acolo. Am ajuns pe la 11, in fata, zic, hai sa nu ma bag in seama ca ghertoiul, si am stat la coada.. usa inchisa la intrare.. atmosfera in general.. ok, doar ca era putin cam frigut.

Zic, na, hai ca trece.. ca alti oameni ce erau acolo, nu mureau, si nu mor nici eu.. se deschide intr-un final magica usa, iese unu de acolo, si.. incepe sa bage o serie de oameni ce vroiau sa dea sala, zic ok.. dupa 5 minute iese iarasi afara, sa ia dosare pentru programari sau reprogramari pentru traseu. Ma bag in seama, dau actele mele aluia si astept. N-o sta el acolo mult timp ca na.. se presupune ca sunt niste acte, se fac repede. Ce-ai patit Bobita, a iesit alt politist, si-a luat de mancare.. pentru toti cred, evident, usa tot inchisa.

M-am dus dracu.. zic eu in gandul meu, si clar, astia si-au luat pauza. Se face ora 13, nu mai iesea nimeni, nu mai intra nimeni.. se face ora 14, iese ala, dar fara dosare sau acte, si mai baga un set de oameni pentru examenul teoretic pentru permis. Se face 14:30, ma duc la usa, bat, iese ala.. intreb.. daca-mi sunt gata actele, cica nu, dar vor fi, se face 15:30, bat iarasi la usa, deja eram sloi de gheata.. il intreb pe mesterica politache, daca e ok sa vin maine dupa acte, ca nu avea rost sa mai stau, ca lumea mai are si job, una alta.. Evident, mi-a spus iarasi ca nu sunt gata, si ca da, ar fi ok sa vin maine. Maine, ma duc dis de dimineata, la prima ora.

Deci, una peste alta, militica ala tinerel, chiar era atat de plictisit incat chiar nici nu avea chef sa-si faca treaba. Fix deaia multe lucruri in tara noastra, merg aiurea, fix din cauza lipsei de chef de munca, lipsei de chef de a-si face treaba in mod constant din ce in ce mai bine. Fix, acesti politisti sunt platiti din banii nostri, ca sa ne prosteasca pe fata, ca isi merita banii.

UPTATE: Azi, m-a dus cuminte dis de dimineata, la usile politiei de la permise Pitesti, si surpriza, bat la usa, tot inchisa usa, evident, nu s-a sinchisit sa dea drumu careva, dupa ceva vreme, apuc sa intru cand a iesit unul de a dat sala.. intreb despre actele/dosarul meu, zice ca sa ies afara, ca nu m-a chemat nimeni. Zic ok, ies, dupa alte 30 de minute de stat in frig, apare acelasi politist, dand dosare, la care imi zice ca n-am cazier, in conditiile in care il facusem ieri dimineata cazierul, si ii zic, ca de fapt e inauntru.. la care raspunsul lui, sec, ca e vina mea ca nu l-a vazut, fiindca nu l-am pus deasupra actelor.. Incompetenta de zile mari. Intra inapoi, si revine dupa alte 15-20 de minute, cu dosar si cu programare etc.. ce aveam eu nevoie. Deci, una peste alta, tot tu, platitorule de taxe esti vinovat pentru incompetenta organelor politiei. Sa-ti fie rusine, platitorule de taxe si impozite, ca nu esti atent si ca daca ar fi, pot sa ma urc in masina linistit, chiar daca as fi nebun, si ar scrie pe fisa medicala, ca nu am dreptul la condus, ca permis tot imi dau baietii neatenti.

Si hai sa va las o melodie pe care clar o stiti.. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *