Planuri profesionale pentru 2020.. sau nu.

Ieri scriam, oarecum, in mare.. ce as vrea sa fac din punct de vedere al sanatatii, de anul ce vine. Azi, o sa scriu ceva despre ce planuri profesionale sau mai putin profesionale sa zic.. adica pe ce vreau sa ma focusez anul ce vine mai mult pentru a aduce mai multi bani. Ei bine, una la mana, ar fi sa ma ocup mai mult de activitatile firmei mele, de care anul acesta m-am ocupat relativ mai mult, dar cred ca ar trebui sa ma ocup si mai mult de anul viitor. De ce ? Pai, sa ajung sa „produc” o suma destul de mare, astfel incat sa nu mai am nevoie de job.

Una despre afiliere..

Cred ca toata lumea, vrea sa fie propriul sau sef, toata lumea vrea sa obtina mai multe venituri, astfel incat sa isi poata permite anumite „luxuri”. Deci, una peste alta, ar fi cazul sa bag mai mult timp in activitatile firmei, fiindca, daca nu se intampla asta, clar voi fi „sclav pe plantatie” pana la batranete. De asemenea, o sa vreau sa bag ceva timp si in marketingul afiliat. Am scos acum ceva ani, ceva bani din asta, dar, recunosc, am devenit foarte lenes atunci, si am renuntat. Ma uitam azi pe contul de 2Performant, si am cont de prin 2011, iar altii care au descoperit marketingul afiliat mult mai tarziu decat mine, fac mii de euro lunar din asta. De ce? Pai fiindca au avut mai multa ambitie decat mine, si au perseverat in acest domeniu, iar eu, n-am perseverat in afiliere, am perseverat in programare sau administrare servere..

Nu neg, imi place ceea ce fac, dar la un moment, totul ajunge la un final, si ambitia mea zice ca nu e cazul sa stagnez, ci sa merg mai departe. Deci, marketingul afiliat va fi si pentru mine ceva in care vreau sa-mi aloc ceva mai mult timp. Altele.. vedem ce o mai fi, si le luam asa cum vin.. ca sunt bune sau rele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *