Pink Crayon un proiect mișto

Pink Crayon este un proiect mișto lansat de Dorin Boerescu..

Azi am văzut primul episod din cele câteva pe care le-a scos Dorin până acum. De ce mi se pare mișto acest proiect? Păi în principal îmi place fiindcă înveți chestii interesante din marketing-ul online, de la unele dintre cele mai tari companii online, site-uri, sau chiar și bloggeri.

Cel puțin așa văd eu situația. Adică, observ cum alții și-au construit un business online, cum l-au crescut acel business, care a fost momentul de start, cât de greu le-a fost, sau cât de ușor. Însă important este ca întotdeauna să începi să faci ceva, orice ai face.

Dacă începi, înseamnă că vrei o schimbare, dacă aștepți ceva din cer, cu siguranță nu se va întâmpla nimic. Și cum spuneam Pink Crayon , în primă fază am crezut că e ceva neinteresant, sau cel puțin asta mi-a inspirat site-ul în primă fază, ținând cont de faptul că site-ul este colorit negru, nicidecum ceva pe roz cum exprimă și numele site-ului.

Apoi am zis hai să văd mai amănunțit despre ce este vorba, și am văzut primul clip video, pot spune că mi-am schimbat părerea radical apoi, după ce am văzut exact despre ce este site-ul, și persoanele intervievate am rămas surprins despre poveștile ce zăceau în spatele succesurilor acelor oameni de business.

Mai pot spune că dacă vreți să începeți un startup, cu siguranță PinkCrayon.ro vă va aduce un plus de cunoștințe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *