Petrecere cu whisky

Ieri a fost ziua mea, de nume cel puțin, fiind sfinții Constantin și Elena, eu fiind în apa de botez, Constantin, am ales să facem puțin chef, adică subțire, un grătar, o băutură fină. Nu zici bă nene că am făcut-o lată, dar cu stil. Să revenim cu începutul..

O dimineață ca oricare alta, verificări de emailuri, comenzi etc.. destea.. apoi am primit câteva seturi de „La Mulți Ani”, ca într-un final să se ajungă la un mic grătar. Am început cu vin, apoi cu bere, și fix când era treaba mai bună, pac.. un curier oprește la poartă, îl văd repede pe cumnatămiu că aleargă spre portofel, apoi spre poartă, și se întoarce cu un ambalaj. Evident nu aveam habar despre ce este vorba, dar bănuiam că este ceva cadou pentru mine.

whisky

Desface ambalajul și-l văd că scoate o sticlă de whisky, și cică.. „Hai să mergem la o plimbare cu Johnnie Walker!”, evident în spirit de glumă. Repede scot și eu două păhărele mici, și încep să-l „descos”, că de unde, cât costă, destea.. la care îmi spune omul că este prima dată când cumpără de pe net așa ceva, și cică ar fi cumpărat de pe BauturaOnline.ro, evident eu nu auzisem până în acel moment de acest site, dar instinctiv am scos telefonul din buzunar să văd despre ce este vorba pe site-ul ce mi-l spusese cumnatămiu. Că și așa eu fac cumpărături lunare de pe net, de valori destul de măricele, eram curios.

Bă nene, am observat că au o gamă destul de variată de whisky-uri, lucru care mi-a plăcut foarte mult. Mai ales pentru faptul că au whisky-uri care pleacă de la 40 și ceva de lei sticla de 700 ml, până la 1000 și ceva de lei, dar alea deja sunt super premium, ala este cum s-ar spune, whisky pentru baștani 🙂

Ce să mai spun decât faptul că am băut acea sticlă de whisky în 3, dar ne-a dat gata pe toți, bine, se adunase și băutura dinainte, dar, acel whisky ne-a pus capac. Una peste alta, a fost o zi cât de cât frumoasă, cu grătărel, mâncare, băutură fină, ce să mai.. o ieșire din banal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *