PayPal este slab reprezentat în România

În seara asta, am tot căutat magazine online care să accepte drept metodă de plată PayPal. Aveam niște bani mai multișori pe PayPal, și m-am decis să caut pe sfântul Google toate variantele de cuvinte care să aibă drept rezultat găsirea prea măritului magazin online care vinde încălțăminte și evident acceptă PayPal drept metodă de plată.

Evident aici este vorba despre încălțăminte bărbătească, de fapt niște ghete de iarnă, că tot veni zăpada. Ei bine pot spune că am rămas foarte dezamăgit de magazinele online de pe la noi. Cred că într-o oră pierdută căutând acest prea mirific magazin, am găsit doar unul, maxim două care acceptau plata cu PayPal, și acelea păreau țepe sau magazine făcute în grabă.

Ce or avea frate românii de evită plățile online, prin unul dintre cei mai mari procesatori de plăți online din lume, nu doar din veșnica noastră Românica înapoiată. Uneori mă mir că mai existăm în Europa. Mno.. n-a rămas decât să aplic acea parte în care retrag banii din PayPal pe card, și abia apoi mă folosesc de ei, decât să cumpăr din afară, și să aștept să treacă iarna până intru în posesia produselor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *