Părere despre.. Codrin Bradea aka Satana

O părere personală despre Codrin Bradea aka Satana..

Am văzut și eu azi, primul și cel puțin pentru moment singurul video filmat de către acest Codrin Bradea aka Satana. Cam ce părere am despre..

Păi, una la mână pentru cei 20 de ani pe care-i are înjură mai ceva ca țiganii din Ferentari. Cel puțin acest vlogger, nu dă nimic mai mult decât înjurături și nici o informație care are un real folos. Cel puțin cam asta am văzut eu din cele 13 minute pentru care mi-am alocat timp să-l privesc. (îmi cer scuze dacă am văzut prea puțin aici, dacă nu, nu-mi cer.)

Nu recomand așa ceva persoanelor care au sub 16 ani, să vă spun și de ce? Păi una este pentru că înjură mult, cu toate că a înjura este ceva banal în școli etc.. însă nu mi se pare normal ca așa ceva să înceapă încă de la 6-7 ani. Tocmai de aceea o să adaug niște filtre noi pe internet-ul casei.

Da frate, orice bărbat înjură, așa suntem noi bărbații programați, însă nu chiar orice cuvânt scoți din gură, 60-70% să fie înjurătură. Nu mi se pare normal, ca așa ceva să fie vizibil pentru toți pe social media. Asta însemnând inclusiv YouTube.

Încă ceva, dacă ar fi ca toți vloggerii să scoată doar înjurături, n-ar mai fi informații utile în mediul online video, ci doar un circ de prost gust. Am văzut destui vloggeri care aduc informații utile pe YouTube, sau care pur și simplu sunt satirici sau ironici, însă prea multe înjurături văd la acest băiețaș.

codrin bradea satana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *