Pantofi casual pentru bărbați (P)

Daca in ceea ce priveste alegerea imbracamintei casual potrivita, provocarile nu sunt atat de mari, completeaza misiunea cu un nivel destul de ridicat de dificultate achizitionarea unor pantofi potriviti. Este necesar ca acestia sa poata fi asortati cu mai multe tinute, deci constituie de cele mai multe ori o sarcina care presupune un oarecare efort din partea reprezentantilor masculini.

Dificultatea nu consta in selectarea nuantei potrivite, cat in alegerea unui magazin care pune accent pe calitatea marfii. Pantofii casual trebuie sa se ridice la anumite pretentii, sa raspunda unor cerinte si sa urmareasca o serie de caracteristici specifice, astfel ca experientele sa fie multumitoare.

Care sunt pantofii casual care au cucerit barbatii?

Se pare ca a reusit sa capteze atentia reprezentantilor masculini colectia de sezon lansata de ANNA CORI, celebrul magazin specializat in incaltaminte din piele, dar si accesorii diverse. Care sunt modelele ce s-au facut remarcate din colectia propusa de acest magazin? Care sunt calitatile ce le caracterizeaza? Iata cateva detalii in acest sens.

Pantofii casual din piele naturala stampata

Reprezinta o alegere inspirata atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele smart casual, prin estetica deosebita sub care se prezinta, dar si prin eleganta ce ii caracterizeaza. Modelele pe care le propune magazinul mentionat, care este disponibil si in mediul online pe annacori.com, sunt cele realizate in combinatie de piele stampata si piele naturala. Aduc un plus estetic complementar detaliile reprezentate de cusaturi discrete, dispuse in partea superioara a acestora.

Acesti pantofi casual barbati sunt disponibili in doua variante de culori, cuoio si albastru, desi nu este singurul model care a captat interesul reprezentantilor masculini.

Pantofii casual din piele naturala perforata

Iata inca un model de pantofi ce s-a evidentiat din multitudinea de modele lansate in colectiile de primavara-vara ale acestui an. Pantofii cu piele perforata propusi pe annacori.com implinesc nevoia barbatilor pentru diversificarea tinutelor, respectiv pentru completarea acestora cu stil. Oricine stie ca incaltamintea in general reprezinta cartea de vizita a reprezentantilor sexului puternic si cu atat mai constienti de acest aspect sunt stilistii Anna Cori care s-au ghidat dupa cerintele lor in realizarea pantofilor.

Pantofii casual din piele cu perforatii decorative

Se pastreaza in continuare pielea ca material de baza in ceea ce priveste optiunile de top a pantofilor casual. Pielea decorativa perforata aduce insa plusul estetic necesar pentru diversificarea stilului, pentru evidentierea atentiei pe care partea masculina o are fata de diversele detalii de care depinde eleganta imaginii cu care se afiseaza in societate. Albastru si maro sunt variantele de culori propuse in magazinul online mentionat.

Pantofii casual din piele naturala

Niciodata nu va iesi din tendinte pielea naturala simpla, fara nici un alt detaliu decorativ sau completari de finisaje. Eventual in cazul acestora poate fi vorba despre culorile scaldate in mai multe tonuri, insa si acest aspect este realizat in mod discret, pentru a mentine linia simplismului si totodata a clasicului. Atat varianta neagra, cat si cea maro este apreciata de barbatii care au dorit sa aduca un plus estetic deosebit in tinute.

Pe scurt, acestea sunt modelele de pantofi casual care au reusit sa cucereasca barbatii. Daca esti interesat poti comanda pantofii preferati de pe annacori.com sau direct din magazinul fizic, in conditiile in care exista unul in orasul tau (verifica disponibilitatea acestuia pe site).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *