Ochelarist de ocazie

Parcă am mai scris în trecut despre asta, despre anumite comenzi, despre anumiți ochelari de calculator anti-reflex și chestii de genul, însă nu-mi aduc aminte exact unde am scris așa că nu voi aduce în vorbă acele articole vechi, ci vă voi spune că cică de azi, oficial sunt ochelarist nepermanent, temporar cel puțin.

Cum vine asta temporar.. păi mi-am luat ochelari anti-reflex pentru calculator, care evident îi pun pe ochi doar când sunt la PC, sincer să vă spun chiar se vede diferența. Adică, mai iau din acel albastru al monitoarelor, la servici evident având parte de 2 monitoare, cred că este super ok acum că mai pot elimina din razele zilnice de la monitoare.

De asemenea cred că pe termen lung se vor vedea efecte benefice de la acești ochelari.. pentru simplu fapt că aș prefera să cred că nu o să mai am ochii atât de obosiți, de la televizoare, monitoare și/sau alte astfel de device-uri. O bună perioadă, am avut și cred că încă mai am ochii roșii, roșii, seara când mă uit în oglindă. Am luat niște picături, mi-am pus în ochi, dar nu mereu acesta este răspunsul.

Deci colac peste pupăză sunt ochelarist.. de ocazie.. 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *